S-Kukka ja PKO Hautauspalvelu

Pohjoiskarjalaisten ikioma kukkakauppa

S-kukka on pohjoiskarjalaisten ikioma kukkakauppa. Verkkokauppamme palvelee ympäri vuorokauden. Kauppakeskus Prisman yhteydessä Joensuussa sijaitsevassa somassa liikkeessämme pääset nauttimaan ja viettämään hetken kukkaloiston parissa. Kerro meille toiveesi, niin suosittelemme juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon. Laadukkaiden kukkien lisäksi saat meiltä niille aina myös parhaat hoitovinkit.

S-kukka - Sydämellä sidottu

Kukkamme rientävät apuun silloin, kun sanat eivät yksin riitä välittämään tunteita – iloa, onnea, rakkautta, ystävyyttä, arvostusta, surua tai kaipausta.

Taidolla ja sydämellä sidotut kimppumme syntyvät aina kauniista ajatuksesta.

Kukat kohottavat kauneudellaan niin arjen kuin juhlan ja ovat myös ihastuttava tuliainen. Paljon useammin voisimme muistaa kukittaa myös itsemme.

Leikkokukat ovat kestävä ja edullinen tunnelmanluoja. Viherkasvit taas kulkevat parhaimmillaan sukupolvelta toiselle. Ja kun aika on, kukat on helppo kierrättää uutta kasvua varten.

Ideoita, vinkkejä, kuulumisia ja kauniita kuvia

S-kukka instagramissa ja facebookissa

Laadukkaat kukat ja parhaat hoitovinkit

Tervetuloa kukkaostoksille S-kukkaan

Kauppakeskus Prisman yhteydessä Joensuussa sijaitsevassa somassa liikkeessämme pääset nauttimaan ja viettämään hetken kukkaloiston parissa. Kerro meille toiveesi, niin suosittelemme juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon. Tai poimi kukka tai kimppu mukaasi kauppareissusi yhteydessä. Näin saadaan yhdessä pohjoiskarjalainen työ kukoistamaan.

Ps. S-ryhmän asiakasomistajana saat meiltä myös Bonusta.

Yhteystiedot

Tietoa meistä