S-Kukka

Kukka-asetelmat

Kukka-asetelma voi olla kaunis ja siro, näyttävä ja juhlava, matala tai korkea, pyöreä tai roikkuva. Kauniisti tehty kukka-asetelma kruunaa kattauksen ja juhlapaikan sekä piristää työhuoneen, vastaanottotiskin tai yhteiset kokous- ja kokoontumistilat. Kukka-asetelmien koossa, muodossa ja käyttötarkoituksessa vain mielikuvitus on rajana.

Näyttävät kukka-asetelmat

Kukka-asetelmiin voidaan käyttää niin leikko- kuin ruukkukasveja. Erilaisilla luonnonmateriaaleilla ja koristeilla voidaan
asetelmia räätälöidä eri vuodenaikojen ja teemojen mukaan. Teemme asetelmia myös asiakkaan omiin astioihin.
Voit hyödyntää ammattilaistemme suunnittelemia valmiita kukka-asetelmamalleja, jotka löydät verkkokaupastamme.

Matalat asetelmat

Matalat asetelmat

Matalat asetelmat sopivat niin juhlapaikan pöytäkoristeiksi kuin kotiinkin. Asetelmat voidaan tehdä lähes mistä kukista vain ja valittavanasi on kukkien laaja värikirjo. Matala asetelma voi olla pitkän mallinen tai pyöreä.

Katso lisää vaihtoehtoja verkkokaupastamme

Korkeat asetelmat

Korkeat asetelmat

Korkea asetelma tuo kukat näyttävästi esille juhlapaikalla. korkeat asetelmat tehdään monesti kauniisiin jalallisiin maljoihin, jolloin asetelman näyttävyys vain korostuu. Asetelmat voivat olla vaikka runsaita, rönsyileviä, pelkistetyn tyylikkäitä, hempeän suloisia, pirteän värikkäitä eli juuri sellaisia kuin juhlatilaan halutaan. Korkeaa asetelmaa voidaan käyttää esim. juhlapaikan tarjoilupöydällä, sivupöydillä, aulatiloissa.

Katso lisää vaihtoehtoja verkkokaupastamme

Kranssit

Kranssit

Kranssit korostavat kauniisti esimerkiksi kastepöydän herkkää tunnelmaa. Kranssit tehdään punomalla kukat ja vihreä taipuisan alumiini /puolalankapohjan ympärille. Kukkina voivat olla lähes kaikenlaiset kukat ja kranssin tyyli voi olla runsaasti kukitettu tai hyvin kevyt ja siro jossa pääosassa on vihreät, usein eukalyptus ja ruskus. Kransseissa on aina reilun 1 cm säätövara.

Katso lisää vaihtoehtoja verkkokaupastamme

Teema-asetelmat

Teema-asetelmat

Teema-asetelmat ovat persoonallinen kukkamuistaminen! Esimerkiksi korkokenkään toteutettu asetelma tai koiranmuotoinen kukka-asetelma. Teema-asetelmista suosituimpia ovat olleet erilaiset pullokoristeet. Pullokoristeen voimme toteuttaa meille toimitettuun omaan pulloon tai alkoholittomaan kuohujuomapulloon.

Katso lisää vaihtoehtoja verkkokaupastamme

Juuri sellainen asetelma kun haluat

Toiveiden mukaiset kukka-asetelmat

Suunnittelemme kanssasi sinulle juuri sellaisen kukka-asetelman kuin haluat. Teemme asetelmia myös asiakkaan omaan astiaan. Jos sinulla on hyvin tarkat toiveet kukkien suhteen (esim. juuri tietty kukkalaji tai värisävy), otathan meihin etukäteen yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai käymällä S-kukassa.

Ota yhteyttä

Kukka-asetelmat