S-Kukka

Kukat yrityksille

Kukat ovat oivallinen tapa muistaa työntekijää merkkipäivänä, eläkkeelle jäädessä, juhlapyhinä tai hyvän työsuorituksen jälkeen. Samoin yhteistyökumppanin muistamiseen kukat sopivat mainiosti – ne ilahduttavat aina ja aidosti, kunnes lakastuvat biojätekuntoon jäämättä kaapin nurkkiin pyörimään. Teemme toiveidesi mukaiset kimput ja asetelmat sekä toimitamme ne joko yrityksen tiloihin tai suoraan saajalleen Joensuun seudulla.

Viihtyisyyttä työtilaan

Kukilla saa viihtyisyyttä myös työtilaan. Jo pienikin kukka piristää. Lisää tilan viihtyisyyttä viikoittain vaihtuvalla kimpulla, asetelmalla tai pitkäkestoisella ruukkukasvilla.
Entä yrityksesi sisäänkäynti – yrityksesi käyntikortti?
Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri sinun työpaikallesi sopivat sisäkukat ja ulos tulevat kevät-, kesä- ja syysistutukset kuntoon.

Kukilla onnistut aina!

Tilojen somistus
Ajatuksella valitut kukat tukevat tunnelmaa niin ilo- kuin surujuhlien tiloissa.
Leikko- ja ruukkukasveilla saadaan oleskelu-, tapaamis-, työskentely – ja taukotiloihin arjen viihtyvyyttä.
Visuaalisuus on tärkeää myös asiakas- ja yleisötapahtumissa. Mietitpä suurta tai pientä, ole meihin yhteydessä.
Suunnitellaan yhdessä tarpeitasi vastaavat ja odotuksesi täyttävät kukkasomisteet.

Tilakoristeet

Tilakoristeet

Ajatuksella valitut kukat tukevat tunnelmaa niin ilo- kuin surujuhlissa. Tilakoristeella tuot juhlapaikalle tilaisuuden mukaisen tunnelman kukkien muodossa. Kukat voi olla värikkäät iloiset, virallisen pelkistetyt tai yrityksen omien värien mukaiset. Tilakoriste voi olla iso yksittäinen näyttävä asetelma tai vaikka useampi pienempi asetelma, jolloin pienten kukkien toisto luo kokonaisuudellaan runsautta.

Katso lisää vaihtoehtoja verkkokaupastamme

Asetelmat

Asetelmat

Uniikki asetelmat, esim saajalle merkityksellisillä numeroilla. Muista henkilökunnan tai yrityksen vuosipäivää asetelmalla, jossa on kukilla tehty numeroluku.

Katso lisää vaihtoehtoja verkkokaupastamme

Kimput

Kimput

Kauniit kimput, joilla muistaa henkilökuntaa tai yhteistyökumppania merkkipäivänä, onnitella onnistuneesta tehtävästä, saada väriä ja viihtyisyyttä työ- ja asiakastiloihin. Voit tehdä meille myös vakiotilauksen, jolloin teemme teille viikoittain uuden kimpun.

Katso lisää vaihtoehtoja verkkokaupastamme

Yrityslahjat

Yrityslahjat

Tyylikäs onnitteluvieminen on kukista taidokkaasti tehty pullokoriste, kaunis asetelma tai vaikkapa upea viherkasvi suojaruukussa.

Katso lisää vaihtoehtoja verkkokaupastamme

Lahjakortit

Lahjakortit

Anna lahjaksi hyvää mieltä lahjakortin muodossa! Kukkalahjakorttin saaja voi itse valita oman mielensä mukaan kukkia ja viherkasveja lahjakortin osoittamaa arvoa vastaavan määrän.

Osta verkkokaupastamme

Muista myös ulkokukat

Sisäänkäynti on yrityksen käyntikortti

Sisäänkäynti on yrityksen käyntikortti, ota yhteyttä niin suunnitellaan sisäänkäynnin kevät/kesä ja syysistutukset kuntoon.

Ota yhteyttä

Kukat yrityksille