S-Kukka

Kukkakimput

Sidomme vahvalla ammattitaidolla kukkakimput leikkokukista, oksista ja vaihtelevista muista materiaaleista - valmiina kukkakimppu on tarkoitettu ilahduttamaan maljakossa. Kukkakimppu sopii tervehdykseksi, onnitteluksi, osanotoksi, tsemppaukseksi, kiitokseksi, rakkauden osoitukseksi, sisustuselementiksi mutta myös arjen piristykseksi ihan itselle.

Kauniit kukkakimput arkeen ja juhlaan

Toiveidesi kimpun suunnittelemme yhdessä kanssasi sellaiseksi kuin sinä haluat. Voit valita mieleisesi myös valmiiksi sitomistamme kimpuista.
Käytämme kimpuissamme aina laadukkaita ja tuoreita ko. vuodenajan kukkia.

Onnittelukimput

Onnittelukimput

Onnittele kukkasin! Onnittele juhlapäivää viettävää kukilla. Juhlavat ruusut vai runsas kimppu? Juhlapäivän kukat ovat saajansa näköiset: iloiset värikkäät, herkän hempeät, tyylikkään pelkistetyt, luontoaiheiset.

Katso lisää vaihtoehtoja verkkokaupastamme

Osanottokimput

Osanottokimput

Kun sanat eivät riitä… Kukkalähetys on kaunis ja kunnioittava tapa muistaa surun kohdanneita henkilöitä ja osoittaa myötäelämistä surun keskellä. Osanottokukkina on yleisimmin hillitty kukkakimppu.

Katso lisää vaihtoehtoja verkkokaupastamme

Morsiuskimput

Morsiuskimput

Tärkeän päivän kruunu: morsiuskimppu. Morsiuskimppu voi olla malliltaan pyöreä, pisara, viuhka, valtikka, korumainen tai pidempi käsivarsikimppu. Morsiuskimppujen muotoja voisi lisäkuvailla sanoilla matala, ilmava, tiivis, laskeutuva tai hyvinkin vapaamuotoinen, rento kimppu.

Katso lisää vaihtoehtoja verkkokaupastamme

Äiti-vauvakimput

Äiti-vauvakimput

Äiti-lapsi kimppu, napanuorakimppu, vauvakimppu – kauniilla kimpulla onnittelet perheenlisäyksen johdosta. Vauvakimput ovat sävyltään iloisia yleensä kahden kukkakimpun yhdistelmiä – isompi äitikimppu ja pienempi vauvakimppu, jotka on sidottu ’napanuoralla’ yhteen. Kukkalajeissa kannattaa hyödyntää ko. vuodenajan kukkia. Kimppuihin voidaan lisätä myös kivoja tikkukoristeita ja koristenauhoja lisäämään kimpun persoonallisuutta.

Katso lisää vaihtoehtoja verkkokaupastamme

Toiveidesi kimppu

Toteutamme kimppuja juuri sinun toiveiden mukaan

Jos olet hyvin tarkka toiveidesi suhteen (mm. juuri tietty kukkalaji), otathan meihin etukäteen yhteyttä puhelimitse,sähköpostilla tai käymällä myymälässämme. Näin varmistamme toiveidesi mukaisten kukkien saatavuuden ajoissa.

Ota yhteyttä

Kukkakimput