S-Kukka ja PKO Hautauspalvelu

Meiltä kukat joka päivään

Kukkakauppa Joensuu

Osta kukkia

S-Kukka on muuttanut Prisma Joensuun tiloihin

Pohjoiskarjalaisten oma S-Kukka on muuttanut Prisman kukka- ja viherkasviosastolle. Tarjoamme ratkaisuja, inspiraatioita ja apua kaikkiin juhliin sekä arjen erityisiin hetkiin.

Monipuolisesta kukkavalikoimastamme löydät leikkokukat, ammattilaistemme taidokkaasti sitomat kukkakimput ja -asetelmat sekä viherkasvit. Kukkakimppu räätälöidään toiveidesi mukaisesti tai voit napata mukaan valmiiksi sidotut kukkakimput sinulle sopivana ajankohtana. Käsityönä valmiiksi sitomamme kukkakimput ovat saatavilla Prisman laajoina aukioloaikoina. Voit tilata kukat myös verkkokaupasta.

Tervetuloa kukkaostoksille!

Ota yhteyttä

S-Kukan kukkien sidontatiski palvelee Prisman tiloissa

ma-pe 10.00 – 18.00
la 9.00 – 15.00
su suljettu

Toiveidesi mukaiset kukkatuotteet

Hääpäivä tiedossa?

Varaa aika juuri sinun näköisten hääkukkien suunnitteluun

Ihana hääpäivä suunnitteilla, mitkä ovat sinun kukkasi? Toteutamme juhlasi kukat toiveidesi mukaan. Ota yhteyttä tai tule käymään S-kukassa.

Ota yhteyttä

S-kukka

Asiakkaidemme kertomaa

Eeva-Liisa K.
Eeva-Liisa K.
Päivi P.
Päivi P.
Annaroosa S.
Annaroosa S.
#Skukka #Skukkakauppa

Seuraa meitä Instagramissa

Nouda kukat myymälästä tai tilaa verkkokaupasta

Tervetuloa kukkaostoksille S-Kukkaan

Meillä on aina muutamia kauden mukaisia kukkakimppuja ja ruukkukasveja valmiina ostettavaksi. Voit myös tilata kukat etukäteen ja noutaa ne myymälästämme tai tilata kotiinkuljetuksen arkisin ja lauantaisin. Tilaamalla etukäteen varmistat, että toiveesi mukaiset tuotteet ovat saatavilla oikealla hetkellä. Kuljetuspalvelumme toimittaa kukat arkisin ja lauantaisin.