S-Kukka ja PKO Hautauspalvelu

Apunasi surun keskellä

Hautauspalvelut Joensuussa

Ota yhteyttä

Kokonaisvaltaiset hautauspalvelut Joensuussa

Suunnittelemme hautajaiset toiveidesi mukaan. Meiltä voit valita joko yksittäisen tuotteen ja palvelun tai hautajaisjärjestelyt kokonaisuudessaan Kaikki hintamme ovat avoimesti nähtävillä verkkosivuillamme ja myymälässämme.

Liikkeessämme voit asioida rauhassa ja suunnitella ammattilaisemme avulla edesmenneen läheisesi näköiset hautajaiset. Hautauspalveluillamme on oma sisäänkäynti Kauppakeskus Prisman junaradan puoleisen parkkipaikan vierestä tai voit poiketa asioimaan meillä myös suoraan kauppakeskuksesta. Ota yhteyttä, olemme apunasi!

PKO Hautauspalvelun toiminta päättyy, mutta hautauspalvelutoiminta samassa osoitteessa jatkuu keskeytyksettä, kun toimitiloissa aloittaa 1.5. alkaen Hautauspalvelu Rimpiläinen.

Lisätietoja:
Hautauspalvelu Rimpiläinen, yrittäjä Valtteri Rimpiläinen, p. 044 2936 936

Lue lisää

Hautauspalvelu palvelee
ma - pe 9.00 – 16.00
la suljettu

Palvelumme

Meillä asioiminen

Liikkeessämme voit asioida rauhassa

Varmistaaksemme palvelun viivytyksettömän sujuvuuden suosittelemme, että varaat tapaamisajan etukäteen soittamalla, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä

Hautauspalvelu
Hautauspalvelu
Meillä asioimisesta saat bonusta

Bonusta asiakasomistajille

Bonusta saat arkuista, uurnista, vaatetuksesta, kukkatilauksista sekä hautakivistä.

Ota yhteyttä

Heille joita emme unohda

Muisto, lähtemätön jälki kaipaavassa sydämessä

S-kukan kukat rientävät apuun silloin, kun sanat eivät yksin riitä välittämään tunteita – iloa, onnea, rakkautta, ystävyyttä, arvostusta, surua tai kaipausta. Taidolla ja sydämellä sidotut kimput ja asetelmat syntyvät aina kauniista ajatuksesta.